Par mums

 SIA „Millera Grila Nams” darbojas Latvijas tirgū kopš 1992. gada, pa šo laiku tas  sevi ir pierādījis kā uzticams partneris pakalpojumu jomā, kam ir stabila sadarbība ar nopietniem Latvijas uzņēmējiem un plašām sabiedrības masām. Veiksmīgas darbības rezultātā uzņēmums ir izaudzis par stabilu pakalpojumu sniedzēju, kas nemitīgi pilnveidojas un attīstās. Ņemot vērā klientu vēlmes un prasības, balstoties uz uzkrāto pieredzi un darbinieku profesionalitātes līmeni, SIA „Millera Grila Nams” ir gatavs vienmēr pierādīt, ka veiksmīgas attīstības pamatā ir tikai un vienīgi kvalitatīvu pakalpojumu sniegšana.

 

   Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir pasākumu organizēšana un apkalpošana no idejas līdz pilnai tās realizācijai,. SIA „Millera Grila Nams” ir profesionāls un uzticams partneris, ar kuru pasūtītājs vienmēr var rēķināties. Sadarbībā ar klientiem palīdzam viņiem realizēt viņu radošās idejas un sapņus. Savā attīstības stratēģijā un darbībā uzņēmums balstās uz šādām pamatvērtībām: klientu apmierinātība, pastāvīga pilnveidošanās, darba kvalitāte un efektivitāte, komandas darbs, gandarījums par padarīto, uzņēmuma izaugsme.

 

   Uzņēmuma panākumu pamatā ir katra darbinieka atbildība un profesionalitāte.

 

Prieks Pakalpot!

 

                                                                             Firmas dibinātājs, īpašnieks un garants.

 

                                                                              Zigurds Millers.

 

 



Pakalpojumi:

Izbraukuma banketi.

Galdu klāšana.

Ēdiena piegāde.

Sporta spēles.

Kāzas.

Aprīkojums teltis, galdi, soli, trauki, grills.

Jūs pasūtat – mēs piegādājam jau izceptu, karstu produktu (pēc jūsu izvēles).

Jūs pasūtat izceptu produktu un šovgrillu (lai imitētu produkta cepšanu pusstundu pirms pasniegšanas).

Jūs pasūtat marinētu produktu un grillu produkta cepšanai. Saņemat izsmeļošu pamācību, cepat pats un sagādājat patīkamu piedzīvojumu sev un saviem viesiem.

Jums nav ne par ko jāuztraucas, ja izmantojat pavāra pakalpojumus (pavārs izcep, sagriež, izdekorē un pasniedz sivēnu, jēru un citus cepešus vai ēdienus)!

Grilēta cūka.

Grilēts jērs.

 


2009 © SIA "Firma Millers" | izstrādātājs: it24.lv