Kāzu cepetis

Lai noorganizētu burvīgas kāzas, jaunajam pārim to plānošanā ir nepieciešams ieguldīt milzum daudz darba. Ir jārod atbildes un neskaitāmiem jautājumiem, jāpieņem lēmumi par labu vienam vai otram risinājumam. Jāmeklē kaut kas īpašs, lai šos svētkus padarītu skaistākus gan sev, gan viesiem.

Arī svētku mielasts nav maznozīmīgs. Īpaši jauki ir, ja kāzu viesi ir labi paēduši un svētku galda noformējums priecē acis un sirdi. Ir jauki, ja ēdiens tiek piedāvāts profesionāli un neuzkrītoši, taktiski, tad viesis tikko padejojis, atkal nevarēs atteikties no kāda garda kumosiņa.

Svētku cepetis

Kāzu norises programmā svarīga vieta ir svētku cepetim, turklāt, jo īpašāks tas kļūst, ja pirmos gabaliņus kāzu viesiem pasniedz jaunais pāris. Cepetis otrajā kāzu dienā garšos lieliski kopā ar salātiņiem vai lielajā katlā uz uguns vārītu zupu. Šāda mielasta baudīšana tikko iepazītos jaunos radus satuvinās vēl vairāk!

 



Pirmskāzu ballītēs, kāzās, kāzu jubilejās pārsteidziet savus viesus ar ko īpašu un gardu!

Svētku cepetis Jūsu gaumē lieliski papildinās pasākumu.

 

Meitenes un Puiši, izmantojiet kopā būšanas laiku ne vien lai kārtīgi iztrakotos, bet arī lai kārtīgi paēstu! Pirms kāzu ballītē uz grila cepts sivēns vai jērs pārsteigs gan līgavu, gan līgavaini!

 

Kāzu jubileja ir nozīmīgs brīdis katra pāra dzīvē. Vai ir pirmā vai kāda no nākamajām kāzu gadadienām, tā ir iespēja draugu un radu lokā, baudot gardu cepeti, atcerēties brīnišķīgāko dienu, kad veidojās jauna ģimene.

Vienalga, vai svētkus svinat lielā pulkā vai šaurā ģimenes lokā, cepetis būs labs svētku noskaņas radītājs.

 



Piedāvājam pagatavot Jums gardu, kraukšķīgu svētku cepeti, kas pagatavots uz grila ar vai bez dekorēšanas, īpašām pašu gatavotām mērcēm un citām piedevām. Strādājam profesionāli un ar individuālu pieeju katram klientam, garšīgi marinējam un grilējam, izmantojot gaļu, par kuras kvalitāti esam pārliecināti.

Paēdis cilvēks ir mazliet laimīgāks, neliedziet šo laimes sajūtu arī sev, baudot mūsu piedāvāto cūciņas vai jēra cepeti!”


Kāzu cepetis - lapklājības simbols - arī otrās kāzu dienas ēdiens.



                                                      Grilēts sivēns - uz šov grila



2009 © SIA "Firma Millers" | izstrādātājs: it24.lv