VIDEO

Mēs strādājam un veicam pakalpojumus pilnā apmērā.

             Atbilstoši šī brīža likumdošanai.



__________________________________________________________________________________________


Jūs pasūtat – mēs piegādājam jau izceptu, karstu produktu (pēc jūsu izvēles).


Briedis, sivēns, jērs, vista, store u.c., .... pēc Jūsu izvēles, rakstiet uz e-pastu, saņemiet piedāvājumu.







__________________________________________________________________________________________


Jūs pasūtat izceptu produktu un šovgrillu (lai imitētu produkta cepšanu pusstundu pirms pasniegšanas).





__________________________________________________________________________________________


Jūs pasūtat marinētu produktu un grillu produkta cepšanai. Saņemat izsmeļošu pamācību, cepat pats un sagādājat patīkamu piedzīvojumu sev un saviem viesiem.






__________________________________________________________________________________________


Jums nav ne par ko jāuztraucas, ja izmantojat pavāra pakalpojumus (pavārs izcep, sagriež, izdekorē un pasniedz sivēnu, jēru un citus cepešus vai ēdienus)!







__________________________________________________________________________________________


Izbraukuma banketi, Galdu klāšana, Ēdiena piegāde, Sporta spēles, Kāzas.

Aprīkojums paskumiem, teltis, galdi, soli, trauki, grills.










__________________________________________________________________________________________



Laša cepetis, slinkā recepte, vesels lasis grilā uz oglēm.

Zivju diena, grilējam uz oglēm lasi 9,8 kg. 92 cm. draugam un mazāko sev 8,1 kg. 83 cm. Laša sagatavošana grilēšanai: notīra zvīņas, ierīvē ar garšvielām kas domātas zivīm, pievienojot olīveļu un liekam ledusskapī. Marinēšanas laiks ir atkarīgs no laša svara un biezuma. Ja lasis ir līdz 5 - 6 kg. pietiks ar 7 - 9 st. ja svars ir tuvu 10 kg. rekomendējam marinēt līdz 18 - 22 st. pirms likt ledusskapī ietinam pārtikas plēvē, temperatūra marinējot no 2,2° līdz 2,4°. Pirms cepšanas plēvi noņemam, lasi liekam speciālā restē un grilā iekšā. Grilējam no 155° līdz 170° temperatūrā 1,6 st. Tad ietinam laša cepeti follijā un ļaujam cepties pie 140° vēl 50 min. Lasis ir gatavs, liekam galdā un baudam lielisko ēdienu. www.grili.lv



Jērs cepetis uz oglēm.



Jērs grilēts uz oglēm speciālā grilā ar vāku. Drīzumā tiks publicēta recepte.



Zandarta marinēšanas un cepšanas recepte. Jo vienkāršāk jo garšīgāk. Notīrīta cepšanai sagatavotā zandartā 1 kg., iekšā 3 līdz 5, plānas kūpināta speķa šķēlītes, pāris daiviņas ķiploka uz pusēm sagriesta vai saspiesta, ierīvējam ar zaļumu maisījumu, man patīk: kinza, diles, pētersīļi, marinētājam iespējams variēt kādi garšaugi labāk patīk, maisījumam klāt sāli, piparus es pievienoju nedaudz, veikalā iegādātu zivīm paredzētu kopējo garšvielu. Samaisam pagaidam lai nedaudz sasulojās, iepildam un ierīvējam zandaru. Liekam uz oglēm un grilējam.

 



Jērs uz iesma

 





     Cepta mežacūka 52 kg.



Grilēta mežacūka / Cepta mežacūka



Grilēta cūka / Cepta cūka



Roast wild boar



Grils cūkas cepšanai



Šovgrils cepetim



Grils veselu marinētu kartupeļu, gaļas rolmopšu, šašlika cepšanai.



Grilēts jērs. Uz oglēm cepts jērs.



Grilēts jērs



Čuguna katls



Grilēts lasis / Cepts lasis




2009 © SIA "Firma Millers" | izstrādātājs: it24.lv